"Together is a beautiful place to be."

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Hoe mooi en bijzonder.
Een prachtige dag met je geliefde en al jullie vrienden en familie.
Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf of -videograaf?
Ik zou me vereerd voelen! Misschien ben je geïnteresseerd in mijn stijl :-)

Houden jullie van pure en warme foto's/video's in een fijne en ongedwongen sfeer?
Ik vind het belangrijk om deze momenten vast te leggen zoals ze echt zijn; spontaan en niet gemaakt, gelet op alle details die dag. Het glimlachje het nichtje, opa met een biertje in zijn hand, en moeder die het niet droog kan houden. Ik wil de hele sfeer van jullie dag vangen :-).
Worden jullie net als ik zo blij van jullie dag?
Ik het een trouwbrochure waarin alle informatie staat!
Onderaan de pagina kun je je mailadres invullen en deze komt z.s.m. jullie kant op!

Liefs Heleen

Heleen werkt veel samen met Renee Seuren. Samen vormen zij 'De Kiekfabriek'. Zo is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld Renee te boeken als fotograaf en Heleen als videograaf. Maar je kunt ze ook zeker samen als foto- of videograaf boeken.

Wist je dat het heel leuk is om twee fotografen of videografen te hebben op jullie speciale dag? Zo heb je de hele dag beelden van verschillende hoeken. Maar ook bij bijvoorbeeld het klaarmaken kun je ons mooi verdelen wie waar is :-). En wij werken heel graag samen dus zijn helemaal op elkaar ingespeeld!

Highlightfilm

In een highlightfilm kan je in een paar minuten de sfeer van de dag laten zien. Ga even terug naar al die mooie momenten. De dag gaat al zo snel. Hoe mooi is het om er zo even op terug te kunnen kijken.

Same day edit

Als de mogelijkheid er is kan er tijdens het eindfeest een Same Day Edit worden laten zien van 1-2 minuten. Zo kunnen de gasten in een oogopslag zien hoe de dag eruitzag. Ook leuk voor degenen die er overdag niet bij waren.

BruidsfilmpakkettenBruidsfotografiepakketten


Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan graag contact met ons op!

Contactformulier